top of page
IMG_5808.JPG

Workshops

Met veel plezier ben ik begonnen met het geven van workshops aan groepjes kinderen. Aan de hand van thema's zoals vriendschap, zelfvertrouwen, grenzen en het omgaan met emoties wil ik kinderen uitdagen om zichzelf en elkaar beter te leren kennen en aan de slag te gaan met het thema.


De workshops vinden plaats op woensdag- en vrijdagmiddag en zijn uitdagend, persoonlijk en creatief. We beginnen met kennismaken met elkaar: direct een uitdaging om jezelf te laten zien aan de groep, over jezelf te vertellen en te oefenen met het hebben van een open houding.

De inhoud van de workshops zijn erop gericht dat ieder kind zich veilig voelt en tegelijkertijd uitgedaagd word om stappen te zetten. Bij iedere workshop doen we een spel. Onder andere Schatgravers, dit is een spel wat je op een speelse manier laat nadenken over je kwaliteiten, eigenschappen en talenten. Blij zijn met kleine dingen en verbondenheid zijn trefwoorden bij dit spel.


Elke spel wat we doen heeft als doel  plezier te hebben met elkaar, maar ook om kinderen over zichzelf te laten nadenken, te inspireren en te raken.

Een creatieve opdracht mag bij een workshop niet ontbreken, het kind wordt uitgedaagd met verschillend materiaal als tekenmateriaal, verf en klei aan de slag te gaan. Het werkstuk mag natuurlijk mee naar huis!

Onderstaande workshop was een succes met 8 kinderen en gratis op 12 mei 2023 van 15.30 - 17.00 uur  bij de 'Open Kerk' in Langerak; 

Workshop HALLO EMOTIES ! 

Een creatieve superleuke workshop voor kinderen van groep 3,4 en 5. 

Ken jij alle emoties? Blij, Boos, verdrietig, Bang enz... Emoties herkennen en ze kunnen benoemen bij jezelf en bij de ander, dat gaan we oefenen in deze workshop. 

Met het actieve spel Spring Kikker Spring en met een superleuke knutselactiviteit hadden we een gezellige leuke middag met elkaar! 

Belangstelling? Ik hoor het graag!

Informatie en/of opgeven bij Miranda 0614646198

Workshops: Over therapie
amir-hosseini-TvsKqeORBl4-unsplash.jpg
dragos-gontariu-54VAb3f1z6w-unsplash.jpg

BrugKlasPower

Naar de middelbare school gaan is spannend! Hoe bereid je je voor? Wil je alles weten over de brugklas en over alle veranderingen of laat je het gewoon gebeuren? Allemaal thema's waar we mee aan de slag gaan in een veilige en gezellige sfeer.

Bouwen aan Zelfvertrouwen

Aan de hand van het thema 'Bouwen aan Zelfvertrouwen' wil ik kinderen uitdagen om zichzelf en elkaar beter te leren kennen en spelenderwijs en op een creatieve manier op zoek te gaan naar de unieke kwaliteiten en talenten in zichzelf.

Workshops: Diensten
bottom of page