top of page
Miranda profielfoto.jpeg

Over mij

Ik ben Miranda Stuij, 52 jaar, getrouwd met Martien en moeder van vier jongvolwassen kinderen. Al jaren werk ik met veel liefde als gastouder bij mijn eigen 'Kinderopvang de Stuijtertjes' in Langerak.

Ik heb de opleiding tot kindercoach afgerond omdat ik iets wil betekenen voor  kinderen die niet lekker in hun vel zitten door bijvoorbeeld angst, boosheid, verlegenheid en verdriet. Deze emoties kunnen door allerlei omstandigheden zijn ontstaan, bijvoorbeeld pesten, een echtscheiding of een verlies. 

                                             

Zelf was ik als kind behoorlijk opstandig thuis, buitenshuis verlegen maar thuis een grote mond! Mijn gevoelens gingen alle kanten op en ik begreep mezelf helemaal niet. Ik voelde me niet gezien en dat uitte zich in rebels gedrag. Ook had ik een groot rechtvaardigheidsgevoel en had vaak het gevoel dat iedereen tegen mij was. Ik weet nog hoe alleen ik me soms voelde. 


Wat had ik graag een kindercoach ontmoet toen, die ik kon vertrouwen en die naar me luisterde en me kon helpen wat orde te scheppen in de chaos die ik toen was. Mij kon helpen van mezelf te houden en te groeien in zelfvertrouwen. 


Mijn wens voor kinderen is dat zij helemaal zichzelf kunnen zijn met hun unieke kwaliteiten en talenten. Hun verhalen, dromen, eigen ideeën en creativiteit mogen er zijn en tot groei en bloei komen! Ik ben er met mijn tijd en aandacht, nieuwsgierigheid en zonder oordeel. Ik luister en moedig aan, altijd positief en oplossingsgericht.                                


  Ik heb mijn opleiding april 2018 afgerond en ben in mei 2018 begonnen met mijn STEP BY STEP Kindercoachpraktijk.

BEROEPSORGANISATIE

Ik ben aangesloten bij Adiona Beroepsorganisatie voor kindercoaches.

Zij bieden mij ondersteuning bij het voeren van een eigen praktijk en alles wat daar officieel bij komt kijken.


Ik onderschrijf de beroepscode die zij handhaven. Ook bieden ze mij algemene voorwaarden die je hier kunt teruglezen.

Dit geldt ook voor een privacyverklaring en klachtenprocedure wil dat zich voordoen.

Over mij: Over mij
pure-white-background-85a2a7fd(1).jpg
Over mij: Afbeelding
bottom of page