top of page
dragos-gontariu-54VAb3f1z6w-unsplash.jpg

Bouwen aan Zelfvertrouwen

Met heel veel plezier geef ik workshops voor groepen van maximaal vijf kinderen.

Aan de hand van het thema 'Bouwen aan Zelfvertrouwen' wil ik kinderen uitdagen om zichzelf en elkaar beter te leren kennen en spelenderwijs en op een creatieve manier op zoek te gaan naar de unieke kwaliteiten en talenten in zichzelf.

Talent is hetgeen je meebrengt door te zijn wie je bent.

Verschillende workshops:


Blij met Mij!

Blij zijn met jezelf als kind vanzelfsprekend? Niet als je bedenkt hoeveel er gepresteerd moet worden op school en thuis. Er word veel van kinderen gevraagd en verwacht. Hoe ga je om als er iets (nog) niet lukt? Heb je last van faalangst? Zie je dan nog alle unieke eigenschappen die je in je hebt?

Met deze workshop gaan we op een vrolijke, creatieve manier verder bouwen aan zelfvertrouwen! Stevig in je schoenen en stap voor Stap vooruit!


Meer dan oké

Jij ben uniek! Ieder kind is uniek en er is er geen één hetzelfde, hoe bijzonder is dat! Hoe goed ken je jezelf? Welke mooie schatten (kwaliteiten) zitten in jou en gaan we ontdekken? Wat zijn verschillen en overeenkomsten met anderen in de groep en hoe zit het met respect voor elkaar? Hoe kun je juist met die verschillen samenwerken en hoe kun je elkaar helpen en aan vullen?


Ieder een talent!

In deze workshop gaan we op zoek naar ieders unieke talent, is dat aangeboren of is het iets wat je krijgt als je veel oefent? We gaan ontdekken hoe waardevol het is om complimenten te geven en wat het geven en ontvangen van complimenten met je doet. Wat gebeurt er als je samenwerkt om met elkaar iets moois neer te zetten of te maken? Iedereen en alle talenten zijn nodig in het proces.


Trots als een Pauw!

Trots zijn op jezelf, durf je dat? Hoe ontwikkel je een gezond zelfbeeld en wat heb je nodig om dit te krijgen? Als je doelen stelt hoe maak je dan een plan om met kleine stapjes tevreden te zijn?

We gaan gezellig met knutselen aan de slag en maken met veel kleur en materiaal iets moois om nooit meer te vergeten. Je leert trots zijn op elke kleine stap die je hebt gezet om je doel te bereiken.

Bouwen aan Zelfvertrouwen: Over mij
bottom of page